Greetdol.nl

Workshops

Home  >>  Workshops

Cursussen, Trainingen en Workshops

Sinds 1995 geef ik astrologie cursussen voor beginners en gevorderde in Leiden.
1 x per maand geef ik een workshop over een speciaal thema bijvoorbeeld:

  • Aangeboren talenten en mogelijkheden.
  • Wat is mijn passie en mijn missie.

Trainingen in binnen- en buitenland

Ik organiseer regelmatig trainingen en workshops, in binnen- en buitenland met collega trainers die een aanvullend specialisme hebben. De inhoud van het programma is erop gebaseerd dat Lichaam, Geest en Ziel met elkaar verbonden zijn.

Deze trainingen en workshops zijn bedoeld voor mensen die meer inzicht willen krijgen in hun persoonlijke groei en bewustwording en kunnen gevolgd worden zonder astrologische kennis.Hawaii

Op Hawaii heb ik samen met Christel Janssen die daar woont en werkt www.spontaneousmovements.nl een training gegeven van 10 dagen. In samenspel met de prachtige natuur van Hawaii, zwemmen met dolfijnen, lessen in Tai Chi en Chi Qung kom je tot de kern hoe je op dit moment richting en invulling kunt geven aan je leven.

Bonaire

Trainingen en consulten op Bonaire horen de laatste jaren tot de basisactiviteiten, de trainingen worden gegeven in de natuur of aan zee.

Frankrijk – Spa- Belgische Ardennen

In Spa in de Belgische Ardennen heb ik creatieve vakanties en spirituele workshops georganiseerd en gegeven samen met collega’s.