Greetdol.nl

Astrologie

Home  >>  Astrologie

Astrologie is de oudste weg naar inzicht, het gaat uit van het principe “zo boven zo beneden”.

 

De geboortehoroscoop is een instrument wat je kunt gebruiken om inzicht te krijgen in wie je bent. Het is een blauwdruk van het universum dat zich op het moment van je geboorte manifesteert hier op aarde.

De planeten staan symbool voor verschillende eigenschappen die je in aanleg meegekregen hebt. Je wordt geboren op het moment dat jouw “frequentie” of karakter precies aansluit bij de frequentie op aarde zodat je je aanleg en mogelijkheden kunt realiseren.

Je geboortehoroscoop staat in zinvol en samenhangend verband met je bestemming op aarde. Je horoscoop is je innerlijke kaart, die laat zien wie je bent, wat je beweegt en wat je aan mogelijkheden bij je draagt. Op basis van de standen en bewegingen van de zon, maan en planeten van ons zonnestelsel ten opzichte van elkaar, en ten opzichte van de aarde maak ik een karakteranalyse.

In de astrologie staan de planeten symbool voor de verschillende stukjes van je karakter. Als je de planeten vertaalt, krijg je inzicht in je individuele aanleg, je behoeften, mogelijkheden en gedragspatronen. Op basis van de gegevens wanneer, waar en hoe laat je geboren bent maak ik een karakteranalyse en door middel van een coaching gesprek gaan we samen kijken hoe we antwoorden kunnen vinden op je meest prangende levensvragen.