Greetdol.nl

Curriculum Vitae

Home  >>  Over Greet Dol  >>  Curriculum Vitae

Opleidingen

Ik heb de afgelopen 20 jaar diverse studies gevolgd.

  • 2 Jarige academische opleiding “Astrologie en Intuïtieve Ontwikkeling” bij Cheiron onder leiding van Adrie van der Ven.
  • 4 Jarige opleiding Psychologie van Jung bij Karen Hamaker-Zondag.
  • Coachen op Competentie ontwikkeling bij de school voor coaching Leiden.
  • Jaaropleiding opvoedingcoach “Nieuwe Tijdskinderen” bij Carla Kerklaan.
  • Jaaropleiding Spirituele Astrologie bij Monique Leurink
  • Cursussen kinderhoroscopen bij Barbara van Oostzee.

Verder heb ik diverse spirituele en meditatieve ervaringen opgedaan in ashram’s in India. Hierdoor werk ik met het gedachtengoed van Osho, Deepak Chopra en andere meesters uit het bhoedisme.

Wat veel invloed heeft gehad op mijn ontwikkeling, is de “heilige graal” reis door Zuid Engeland die ik gemaakt heb en de diverse graancircels en Stonehedge die ik daarbij heb bezichtigd. Onder leiding van Bert Jansen.


werkervaring

Sinds 1994 ben ik als zelfstandig ondernemer werkzaam als adviseur, coach en trainer. Voor mijn loopbaan als astroloog ben ik zelfstandig ondernemer geweest in de handel en de horeca.

Ik geef op verschillende niveaus cursussen in Astrologie en Persoonlijke Ontwikkeling aan groepen, en begeleid mensen één op één gedurende een periode van betekenisvolle verandering.

Ik heb de afgelopen 20 jaar veel werkervaring opgedaan door trainingen en cursussen te geven in binnen- en buitenland. In Frankrijk en de Ardennen. Op Hawaï en Bonaire heb ik ZIN-GEVENDE vakanties, workshops en trainingen georganiseerd.

Regelmatig werk ik samen met collega’s, professionals die vanuit hun invalshoek aanvulling bieden op mijn inzichten en talenten. Mijn ervaring is dat deelnemers aan groepsgewijze programma’s zo de kans krijgen om hun persoonlijke proces optimaal door te maken en waardevol mee te nemen naar een volgende levensfase.