Greetdol.nl

Visie

Home  >>  Over Greet Dol  >>  Visie

Ik werk vanuit de holistische benadering dat lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden zijn. Als je dit toepast verbind je je Hoofd met je Hart. De astrologie is een prachtig instrument om inzicht te krijgen in de individuele weg daartoe!

Ik ga er vanuit dat ieder mens geboren is met zijn of haar eigen talenten, mogelijkheden, idealen en “passie”. Als je vanuit je passie of vanuit je Hart leeft, gaat alles een stuk soepeler. We raken echter door onze opvoeding, scholing of de cultuur waarin we geboren zijn, de kern van onze passie kwijt en verliezen daarmee de aansluiting met ons levensdoel. Dit is een natuurlijk proces wat we allemaal meemaken. Door je hiervan bewust te worden is ontwikkeling en groei mogelijk om persoonlijk potentieel te ontdekken en te benutten.

Een belangrijk onderdeel van mijn werk is mensen hun gevoel van EIGENWAARDE en ZELFRESPECT terug te geven of te herinneren. Hierdoor sta je stabieler en gelukkiger in het leven, en kun je je aangeboren talenten makkelijker gebruiken of toepassen.

Schilderij: Greet Dol 2012