Greetdol.nl

Entertainment

Home  >>  Astrologie  >>  Entertainment

Astrologie Spel

Een leuke, leerzame en gezellige manier om kennis te maken met je eigen horoscoop. Het is een spel in de vorm van een grote horoscoop waarop je met pionnen het speelbord rond gaat. Elke deelnemer krijgt een eigen horoscoop voor zich, en als je aan beurt bent mag je een vraag stellen.

Dat mag gaan over allerlei onderwerpen zoals: relatie, werk, opleiding, kinderen, sport, spel liefde, over astrologie of over je eigen horoscoop! Voor elke keer dat je gooit krijg je uitleg van de astroloog en ontvang je een cadeautje wat symbool staat voor het antwoord zodat het bij je blijft.

Met deze party ben je verzekerd van succes, je gaat wijzer naar huis, over JEZELF en over astrologie.

  • Duur van het spel is ongeveer 3 uur.

De inhoud en duur van het programma wordt afgestemd op de wensen van de groep. De locatie kan bij je thuis of in overleg bij mij plaats vinden. Naast alleen het astrologie spel kunt u ook kiezen uit diverse andere mogelijkheden.

 

 

High Tea met Astrologie!

Een middag waarbij het astrologie spel gecombineerd wordt met een heerlijke High Tea is samenwerking met een professionele kok.

Heb je iets te vieren zoals een vriendinnen dag, vrijgezellenfeest, teambuilding dag of een ander groepsuitje? Voor zowel kleine als grotere groepen organiseer ik een dag of dagdeel om gezamenlijk op een luchtige manier hernieuwd kennis te maken met elkaar.

Het idee is om op een feestelijke, speelse, en toch ZINVOLLE manier deze dag of het dagdeel in te vullen. De astrologie is een prachtig instrument om mensen nieuwsgierig te maken naar zichzelf en de verrassende overeenkomst met een ander.

Koken met Sterren!

Het astrologie spel wordt gecombineerd wordt met een culinair diner. Hiervoor werk ik samen met Anneke de Jong.

Astrologie en Visagie!

Ik werk samen met visagiste Karen Krist, waarmee dit spel gecombineerd wordt met een make up workshop. Het thema mooi van binnen en mooi van buiten is hier van toepassing. Een deel van de middag of avond speel je het astrologie spel, en de andere helft krijg je persoonlijke make up adviezen van een visagiste. Karen is een vak docente die je leert hoe je het beste in je gezicht naar voren kunt halen

Astrologie en Haar styling!

Deze party wordt gegeven in Leiden in de salon van Ingrid Selier “All Innx” Een andere mogelijkheid is, mijn samenwerking met haar styliste Ingrid Selier, waarbij het spel gecombineerd wordt met persoonlijk haar advies, hoe je haar te föhnen of in model te brengen.